Άρης: Εκτός Χάνλαν και Σιδηροηλίας ενόψει Λαυρίου

Metrosport Team18 Μαρτίου 2022

Ο Άρης μετά τη μεγάλη νίκη επί τη ΑΕΚ έχει μια κόμη δύσκολη αποστολή, αυτή τη φορά στο Λαύριο με την ομώνυμη ομάδα (19/3, 17:00) για τη 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν τη σημερινή τους προπόνηση, στην οποία προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο. Εκτός από το ερχόμενο παιχνίδι έμειναν ο Ολιβιέ Χάνλαν και ο Γιάννης Σιδηροηλίας, οι οποίοι δε θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Λαύριο.

Ο Καναδός γκαρντ συνεχίζει την αποθεραπεία του, μετά τη θλάση που υπέστη, με στόχο να προλάβει την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας (27/03), ενώ 20χρονος Έλληνας γκαρντ επέστρεψε στη δράση νωρίτερα από το κανονικό, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα με την ΑΕΚ και θα προφυλαχθεί, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος υποτροπής και να μπορέσει να είναι στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη στην αναμέτρηση με τους Αχαιούς.

Στα ευχάριστα νέα για τον Έλληνα τεχνικό είναι ο Ζίριους Γουίλιαμς, οποίος έβγαλε και σήμερα όλο το πρόγραμμα και θα δώσει το «παρών» στον αυριανό αγώνα. Εκτός από την αποστολή έμειναν και οι οι νεαροί Στέλιος Χαβαλές, Νίκος Γεροκώστας και Φίλιππος Τσαχτσίρας, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων τη ομάδας Εφήβων του Άρη, από τις 19/3 μέχρι τις 26/3.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Βαγγέλης Σπυρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Τα προβλήματα που έχουμε, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, δε μας αφήνουν να κάνουμε τις προπονήσεις όπως θα θέλαμε, αφού θα λείψουν και απ’ αυτόν τον αγώνα βασικοί παίκτες.

Παρ’ όλα αυτά, θα πάμε να παλέψουμε για 40 λεπτά, όπως κάναμε και στο προηγούμενο παιχνίδι Θα πρέπει να ελέγξουμε τον Ρυθμό του αγώνα κ να έχουμε γρήγορες επιστροφές, γιατί το Λαύριο μέσα στην έδρα του θέλει να τρέξει και να πετύχει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Επίσης πρέπει να περιορίσουμε τα σουτ από την περιφέρεια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ για να είμαστε ανταγωνιστικοί 40 λεπτά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.