Άρης: Έκλεισε δύο, κλείνει και Μπάρμπα

Μάνος Χατζάκης05 Ιανουαρίου 2026

Ο Οτμάν Μπουσαΐντ ήταν ο πρώτος, ο Μάρτιν Χόνγκλα ακολουθεί και είναι καθ' οδόν για Θεσσαλονίκη και ο Φεντερίκο Μπάρμπα θα είναι, όπως φαίνεται, ο Φεντερίκο Μπάρμπα, ο οποίος προορίζεται για το κέντρο της άμυνας του Άρη.

Ο 32χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ, που αγωνίζεται στην Περσίμπ Μπαντούνγκ της Ινδονησίας, τα έχει βρει σε όλα με την ΠΑΕ Άρης, παρά στον... πειρασμό που ακούει στο όνομα «Πεσκάρα» και, αν δεν γυρίσει κάτι ανάποδα, τότε θα επέλθει και τελική συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι είχαν, μεταξύ των βασικών στόχων, την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, για να πλαισιώσει τους υπάρχοντες, Φαμπιάνο, Άλβαρο, Σούντμπεργκ και Ροζ.

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή στην Ιταλία, αλλά η προσφορά του Άρη και ο ρόλος, που αναμένεται να έχει, φαίνεται πως ιντριγκάρουν τον ποδοσφαιριστή σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείται «κλεισμένος» και οι Θεσσαλονικείς να κοιτούν τους επόμενους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.