Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Λεβαδειακό, παρατείνοντας τα σημάδια της αγωνιστικής κρίσης, αλλά και την πίεση στο πρόσωπο του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος -προς το παρόν- διατηρείται αμετακίνητος στο πόστο του. Αρκετός λόγος γίνεται όσον αφορά το γεγονός ότι η διοίκηση δεν είναι ικανοποιημένη από τον Ισπανό τεχνικό, ωστόσο στην εξίσωση μπαίνει και το θέμα της αποζημίωσης σε περίπτωση που η εταιρεία αποφασίσει τη διακοπή της μεταξύ τους συνεργασίας. Πόση όμως είναι αποζημίωση στον Χιμένεθ, αν οδηγηθεί στην έξοδο;
Ο Μανόλο Χιμένεθ, όσο κι αν το παλεύει να φέρει την ομάδα του στον ίσιο δρόμο των επιτυχών αποτελεσμάτων, τόσο απομακρύνεται από τις νίκες και κατά σειρά από την 4η θέση, που μοιάζει άπιαστη, αλλά και από την 5η στο κυνήγι, όμως, της οποίας παραμένει. Ο εορτάζων σήμερα προπονητής του Άρη συνεχίζει στο τιμόνι του αγωνιστικού τμήματος, θέλοντας να βρει τις λύσεις, για να κάνει τον Άρη να κερδίζει ξανά, καθώς με εκείνον στον πάγκο, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στη Stoiximan Super League τέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες.
Από τις 29 Νοεμβρίου, όταν και οι Θεσσαλονικείς είχαν κερδίσει εντός έδρας την ΑΕΛ (2-1), κατέγραψαν μία ακόμη νίκη στις 20 Δεκεμβρίου του 2025, επί του Αστέρα στην Τρίπολη με 0-1.
Στη συζήτηση για το μέλλον του Ισπανού, τις προηγούμενες ημέρες, «έμπαινε» έντονα το θέμα της αποζημίωσης στο πρόσωπό του, το οποίο δεν είναι αμελητέο αλλά δεν αποτελεί το μόνο «φρένο» στο μυαλό του Θόδωρου Καρυπίδη, καθώς ο επικεφαλής της ΠΑΕ δεν νιώθει σίγουρος, αν η αλλαγή στον πάγκο θα επιφέρει και αγωνιστική ανάταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, το συμβόλαιο του Ισπανού, έως τον προσεχή Ιούνιο, προβλέπει να εισπράξει περί τις 500.000 ευρώ και πως, σε περίπτωση απόλυσης, υπάρχει όρος ο οποίος αναφέρει την πλήρη καταβολή του ως άνω ποσού.
Παράλληλα, όμως, προκύπτει και το εξής παράπλευρο θέμα:
Ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε διαδικασία αποζημιώσεων με τους προκατόχους του Χιμένεθ, δηλαδή τον Άκη Μάντζιο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Για τον προπονητή της Εθνικής Κύπρου, η συμφωνία στην αποζημίωση «κλείδωσε» στις 300.000 ευρώ και απομένει ένα μικρό μέρος για την εξόφλησή του.
Όσον αφορά στον Ουζουνίδη, και η δική του συμφωνία προβλέπει ποσό, που αγγίζει τις 300.000 ευρώ και τα οποία πρόκειται να εξοφληθούν έως το τέλος του 2026.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube