Άρης: Εισηγήσεις μετά τα play off

Μάνος Χατζάκης27 Μαρτίου 2021

Στην υλοποίηση του βασικού και μοναδικού στόχου, που απέμεινε, δηλαδή την κατάκτηση της 2ης θέσης επικεντρώνονται οι “κιτρινόμαυροι”. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει τα βήματα, όσον αφορά την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο περισσότερες αποφάσεις θα ληφθούν μετά την ολοκλήρωση των play off.

Κεντρικό ρόλο σε αυτές, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ, θα έχει ο Ακης Μάντζιος. Ο έλληνας τεχνικός, όμως, σκέφτεται μόνο το παρόν και όχι τι θα συμβεί στα μέσα Μαΐου, όταν και θα ολοκληρωθούν τα play off.

Γι' αυτό φρόντισε να... ξεκόψει έγκαιρα κάθε κουβέντα, η οποία αφορά σε πρόωρη κρίση, αναφορικά με το δυναμικό, το οποίο διαχειρίζεται, ξέροντας ότι οποιαδήποτε... διαρροή μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ετσι, προτιμά να επικεντρωθεί στην εξασφάλιση της δεύτερης θέσης, περιβάλλοντας με εμπιστοσύνη τους παίκτες του, καθώς με εκείνους έχει πορευθεί έως σήμερα.

Πρακτικά, λοιπόν, συνεπάγεται ότι η αξιολόγηση του υλικού θα πραγματοποιηθεί από τη στιγμή που τελειώσουν και οι υποχρεώσεις της ομάδας και θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Για παράδειγμα σημαντικό ρόλο θα παίξει το τελικό πλασάρισμα, αλλά και οι συνολικές ανάγκες επί αγωνιστικών θεμάτων, έτσι όπως τις αντιλαμβάνεται ο καθ' ύλην αρμόδιος, δηλαδή ο Μάντζιος.

Από εκεί και πέρα, στην Αλκμήνης έχουν αρχίσει τα πρώτα (σταθερά) βήματα, όσον αφορά τον Αρη της επόμενης σεζόν, κάτι που αποδεικνύεται από την οριστικοποίηση της παραμονής του Λούκας Σάσα και την επικείμενη του Γιώργου Δεληζήση. Ο τελευταίος αναμένεται να κληθεί, άμεσα, προκειμένου να υπογράψει επέκταση συμβολαίου για δύο χρόνια και να κλείσει ένα ακόμη μέτωπο.

Οπως αναφέραμε προ ημερών, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μπει στη διαδικασία της αναζήτησης παικτών, οι οποίοι θα μπορούσαν να απασχολήσουν μελλοντικά, θέλοντας να είναι έτοιμοι πριν την έναρξη της μεταγραφικής σεζόν, διαδικασία που είναι ανεξάρτητη όμως από τις τρέχουσες υποχρεώσεις, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.