Άρης: Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Καπερνέκας

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2021

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σπύρος Καπερνέκας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών. Ο εκλιπών είχε αγωνιστεί για τους «κίτρινους» το χρονικό διάστημα 1972-1976.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ο πρόεδρος του συλλόγου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη, Γιάννης Βένος, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ενεργός μέχρι τέλους, αγαπητός, φιλικός, χαμογελαστός, με πλούσια φιλανθρωπική δράση, δεν σταμάτησε ποτέ να αισθάνεται αλλά και να δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη του,προς τον συνάνθρωπο», αναφέρει η ανάρτηση του Γ.Βένου.

ΠΑΕ Άρης: «Φτωχότερη η οικογένεια του Άρη»

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας: «Η οικογένεια του ΑΡΗ είναι φτωχότερη από σήμερα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Σπύρος Καπερνέκας.

Ο εκλιπών φόρεσε τη φανέλα του ΑΡΗ από το 1972 έως και το 1976, ενώ διετέλεσε και προπονητής στην ερασιτεχνική ομάδα του ΑΡΗ τη δεκαετία του ’80.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Πέμπτη (16/12) στις 11π.μ. στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.