Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μόζες Οντουμπάγιο!

Χάρης Εμμανουηλίδης07 Ιουλίου 2022

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Μπόζες Οντουμπάγιο για λογαριασμό του Άρη, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του metrosport.gr.

Ο Νιγηριανός ήρθε στη χώρα μας για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον, όλα κυλήσουν ομαλά να βάλει υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο ίδιος ρώτησε και έμαθε για τον Άρη, όπως αποκάλυψε: «Ρώτησα ανθρώπους στην Ελλάδα, έψαξα στο ίντερνετ. Ξέρω για τον σύλλογο και τον κόσμο του» και αναφέρθηκε στη συνύπαρξη του με τον Γκρέι: «Ήμασταν χρόνια φίλοι και συμπαίκτες. Είναι σημαντικό ότι θα είμαστε μαζί στον Άρη». 

Για το παιχνίδι του σημωίσε: «Είμαι αμυντικός, μου αρέσει το 3-5-2 που παίζει ο Άρης, το έπαιζα στα δύο προηγούμενα χρόνια και το ξέρω».

Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αγγλία, καθώς ήταν στα τμήματα υποδομής της Λέιτον Όριεντ έως ότου μεταγραφεί στη Μπρέντφορντ το 2014.

Ακολούθησαν οι συνεργασίες του με Σέφιλντ Γουένσντεϊ και ΚΠΡ στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με 33 συμμετοχές και τρεις ασίστ.

Στο τέλος της περασμένης σεζόν έμεινε ελεύθερος από την ΚΠΡ γεγονός το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στον Άρη να προχωρήσει σε συμφωνία μαζί του.




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.