Άρης: Εχει τον τρόπο στο «Καραϊσκάκης»

Γιώργος Στράντζαλης19 Μαρτίου 2021

Στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος ο Αρης μπορεί να υπερηφανεύεται ως η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Το έκανε και μάλιστα με τέτοιο τρόπο και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του, που περιόρισε την επιθετική δύναμη των Ερυθρόλευκων, την μπλόκαρε και πήρε έναν βαθμό τον οποίο άξιζε και με το παραπάνω.

Στην εκκίνηση των play off ο Άρης δοκιμάζεται στο Καραϊσκάκη. Εκ πρώτης όψεως το ξεκίνημα κρίνεται δύσκολο, αλλά από την άλλη η ομάδα του Άκη Μάντζιου απέδειξε στη διάρκεια της σεζόν ότι έχει τον χαρακτήρα να διεκδικήσει αποτέλεσμα και με όπλο την αγωνιστική της σταθερότητα, αλλά και την αποτελεσματική της αμυντική λειτουργία, την Κυριακή το απόγευμα θα επιδιώξει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα διατηρώντας το πάνω χέρι στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. 

Έχει τον τρόπο να το κάνει, ενώ και το μομέντουμ είναι ευνοϊκό για τον Άρη, ο οποίος καλείται στη διάρκεια των play off να "υπερασπιστεί" τον τίτλο του φαβορί. Η αγωνιστική προσέγγιση της ομάδας δεν πρόκειται να αλλάξει, συνεπώς περιμένουμε να δούμε έναν Άρη με συνοχή μεσοαμυντικά, που θα επιδιώξει να χτυπήσει τον αντίπαλο στην κόντρα.

 Το θετικό (σε θεωρητικό επίπεδο) είναι πως ο Άρης θα πετύχει τον Ολυμπιακό μόλις λίγα 24ωρα μετά από το απαιτητικό παιχνίδι στο Λονδίνο.  Άρα θα υπάρχει ο παράγοντας της κούρασης, συν κάποια αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.