Άρης: Έχει πλέον τις επιλογές

Γιώργος Στράντζαλης15 Οκτωβρίου 2021

Με εξαίρεση τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος ούτε χθες έβγαλε όλο το προπονητικό πρόγραμμα και ακολούθησε ατομικό, κυρίως για να μην επιβαρύνει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ο Άκης Μάντζιος βλέπει μετά από καιρό να έχει… απαρτία στη μεσοεπιθετική γραμμή και ειδικά στα άκρα, όπου στον προηγούμενο αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε ξεμείνει με μόλις δύο επιλογές.

Ματέο Γκαρσία και Ιζέτ Χαϊροβιτς ήταν οι μοναδικές του επιλογές, κι όταν χρειάστηκε να παρέμβει από τον πάγκο, βλέποντας τους δύο να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του αγώνα, δεν είχε διαθέσιμες εναλλακτικές.

Ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος, όμως, ο προπονητής του Άρη έχει ξανά όλους τους εξτρέμ του διαθέσιμους, κι αυτό αφενός του δίνει επιλογές για τον καταρτισμό της ενδεκάδα, αφετέρου θα τον βοηθήσει και στη διάρκεια του αγώνα με τη Λαμία εφόσον κρίνει ότι… κάτι πρέπει ν’ αλλάξει. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Χουάν Ιτούρμπε και Ιζέτ Χαϊροβιτς.

Οι πρώτοι δύο έχουν θεωρητικά το προβάδισμα για το αρχικό σχήμα καθώς είναι αυτοί που μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί στα καθήκοντά τους περισσότερο τουλάχιστον από τους υπόλοιπους. Η ταυτόχρονη απουσία τους στον αγώνα με τον Απόλλωνα ήταν αισθητή, καθώς ο Αρης ήταν δυσλειτουργικός στην επίθεση και έλειψαν οι προσωπικές ενέργειες που θα μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.