Άρης: Έχει δρόμο για να κλείσει το ρόστερ - Οι θέσεις για έξτρα ενίσχυση

Μάνος Χατζάκης31 Αυγούστου 2021

Η απόκτηση του Μπράμπετς δεν σηματοδοτεί και το σφύριγμα της λήξης των μεταγραφών, όσον αφορά τον Άρη. Πέραν του τσέχου διεθνή στόπερ, οι Θεσσαλονικείς προσανατολίζονται σε δύο ακόμη μεταγραφές, έχοντας το βλέμμα τους στη Λωζάνη και συγκεκριμένα στο CAS, το οποίο σε λίγες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει αν ισχύει ή όχι το ban για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Εκτός της δεδομένης ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας, πιθανώς και με άλλον παίκτη πλην του Μπράμπετς, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ δεν παύουν να ασχολούνται και με δεκάρι. Το ναυάγιο στην υπόθεση Γκιτάν οδηγεί σε άλλες περιπτώσεις παικτών και ίσως στην περίοδο των ελεύθερων (τελειώνει 19/9) να γίνει και νέα προσθήκη στο ρόστερ. Μάλιστα, αναζητείται ποιοτικός ποδοσφαιριστής με καλύτερο βιογραφικό και δυνατότητες από του νεαρού γαλλοαλγερινού.

Παράλληλα, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για ελεύθερο φορ, ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από του Καμαρά.

Ουσιαστικά, δηλαδή να έχει την ευχέρεια να παίζει με πλάτη και να έχει την αίσθηση της περιοχής και, βέβαια, του γκολ.
Από τα παραπάνω και ανεξαρτήτως κατάληξης, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ αργεί πολύ η επιστροφή του τραυματία Λόπεθ, ο οποίος, ακόμη και να αποθεραπευθεί πλήρως, δεν είναι καθόλου σίγουρο, αν καταφέρει να δει θέση στην ενδεκάδα, έστω κι ως αλλαγή.
Οι διαθέσιμοι και έτοιμοι, μέχρι τώρα, είναι οι Καμαρά, Μάνος και υπό προϋποθέσεις Μαντσίνι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.