Άρης: Δυσκολεύει του Λούκας Αχαΐδο

Γιώργος Στράντζαλης28 Ιουνίου 2022

Η δέσμευση του Λούκας Αχαΐδο με την Οβιέδο και πολύ περισσότερο οι προθέσεις του ίδιου του Ισπανού ποδοσφαιριστή ενδέχεται να αναγκάσουν τον Αρη να αποταθεί σε άλλες λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνάς του. 

Πληροφορίες από την Ισπανία επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον του Αρη για τον ποδοσφαιριστή και για την ακρίβεια την κρούση στον ατζέντη του, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι… «ο Αρης θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσει τον Λούκας καθώς η Οβιέδο σκοπεύει να τον διατηρήσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν πρόκειται να του δώσει την ελευθέρας». Αυτό σημείωσε στη «Μ» ρεπόρτερ της ισπανικής ομάδας ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε ένα ακόμη δεδομένη στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή. 

Για την ακρίβεια, εκτίμησε ότι ο 27χρονος αμυντικός σκέφτεται να παίξει για έναν ακόμη χρόνο στην Οβιέδο όπου γνωρίζει ότι θα έχει βασικό ρόλο και με το τέλος του συμβολαίου του (το καλοκαίρι του 2023) να έχει τη δυνατότητα επιλογής του επόμενου σταθμού της καριέρας του δίχως να εξαρτάται από τις προθέσεις της ισπανικής ομάδας. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο επιστροφής του Αρη στην περίπτωση του Μπόγκνταν Μιλοβάνοφ, του Ουκρανού δεξιού οπισθοφύλακα ο οποίος ανήκει στη Σπόρτιγκ Λισαβόνας και είχε αγωνιστεί στην Οβιέδο υπό τη μορφή δανεισμού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.