Άρης: Δυνατά φιλικά με Νότιγχαμ Φόρεστ και Μακάμπι Χάιφα!

Γιώργος Στράντζαλης15 Νοεμβρίου 2022

Δύο δυνατά φιλικά τεστ αναμένεται να δώσει ο Άρης στο περιθώριο της διακοπής του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου με τους ποδοσφαιριστές του Άλαν Πάρντιου σε αυτή τη μίνι προετοιμασία να τίθενται αντιμέτωποι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Μακάμπι Χάιφα. Η ομάδα από το Ισραήλ βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς ενώ αγωνίστηκε και στο Champions League της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο είχε μπροστά της έναν πολύ δύσκολο όμιλο με Μπενφίκα, Παρί και Γιουβέντους κάτι που την έφερε στην 4η θέση. Ο Αγγλικός σύλλογος βρίσκεται στην 18η θέση της Premier League με 13 βαθμούς ενώ η τελευταία Γουλβς έχει 10.

Όπως έγινε γνωστό, οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η περίοδος διεξαγωγής τους προσδιορίζονται στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, με τους ανθρώπους του Άρη να θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή τη διακοπή με φόντο και τη συνέχεια της περιόδου.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη για το επόμενο χρονικό διάστημα απολαμβάνουν μερικές ημέρες ξεκούρασης και αποφόρτισης από τα πρώτα 13 παιχνίδια του πρωταθλήματος, κλείνοντας τον πρώτο γύρο με δύο εμφατικές νίκες απέναντι σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννενα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.