Άρης: Δρομολογείται η επιστροφή του Λίντσεϊ Ροζ!

Γιώργος Στράντζαλης29 Μαΐου 2023

Οι πιθανότητες να ντυθεί ξανά στα Κιτρινόμαυρα ο Λίντσεϊ Ροζ είναι αρκετές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr ο Αρης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε ανοικτή γραμμή με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, με τις ίδιες πηγές μάλιστα ν΄ αναφέρουν ότι η συζήτηση περιλαμβάνει την προοπτική συνεργασίας άνω των δύο ετών.

Το συμβόλαιο του Ροζ με την Λέγκια ολοκληρώνεται το 2024 αλλά αυτό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στις συζητήσεις του Αρη με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει εκφράσει στον Πολωνικό σύλλογο την επιθυμία του να λυθεί η συνεργασία τους. Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύματα στην Πολωνία έκαναν αναφορά για τον 31χρονο αμυντικό και το γεγονός ότι δύσκολα θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Λέγκια και την επόμενη χρονιά. 

Προοπτική που ανοίγει το δρόμο στον Αρη να προσεγγίσει τον Ροζ, ο οποίος στο διάστημα που αγωνίστηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” δέθηκε όσο λίγοι ξένοι ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια με το κλαμπ. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του όταν επικυρώθηκε η συμφωνία των Κιτρινόμαυρων με την Λέγκια το καλοκαίρι του 2021. “Μπήκα στο αμάξι και έκλαιγα για τον Αρη”, είχε πει τότε ο αμυντικός από τον Μαυρίκιο και απ’ ό,τι φαίνεται ετοιμάζεται να κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει λέγοντας ότι… “μια μέρα θα επιστρέψω σε αυτήν την ομάδα”.

Στον Αρη γνωρίζουν καλά ότι αν ο Ροζ καταφέρει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο που έχει στη Λέγκια, αυτομάτως το νερό μπαίνει στο αυλάκι και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του. Προσθήκη που θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ σε μια θέση που αποτελεί προτεραιότητα και έχει δημιουργεί ανάγκη για άμεση ενίσχυση, καθώς ο Νικολά Ενκουλού δύσκολα θα παραμείνει και ο Φαμπιάνο έχει τάσεις φυγής με πολλές πιθανότητες πώλησης των δικαιωμάτων του.

 Επιπλέον, ο Ροζ είναι μια επιλογή δοκιμασμένη που δεν θα χρειαστεί χρόνο να μπει στο κλίμα της ομάδας, ούτε καν στη φιλοσοφία του Τόλη Τερζή καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν κατά την κοινή τους παρουσία στον Αρη. Τα 2,5 χρόνια που φόρεσε την Κιτρινόμαυρη φανέλα ο Ροζ έκανε 96 παιχνίδια με επτά γκολ και τέσσερις ασίστ και ο ρόλος του στην ομάδα ήταν κομβικός.

Τη φετινή σεζόν με την ομάδα της Βαρσοβίας ο Ροζ έκανε 20 συμμετοχές χάνοντας ένα διάστημα περίπου 50 ημερών λόγω ενός τραυματισμού που υπέστη και τον άφησε εκτός δράσης από τον Ιανουάριο του 2023 έως τις αρχές Μαρτίου, ενώ πέρυσι ο ρόλος του ήταν περισσότερο ενεργός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.