Διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα στο «Δασυγένειο» περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης (7/10) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.
Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο (υψηλής έντασης) και τακτική, ενώ το απόγευμα ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτική.
Οι Κάρλες Πέρεθ και Μιγκέλ Αλφαρέλα έκαναν ατομικό, ενώ οι Ούρος Ράτσιτς και Χαμζά Μεντίλ συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.
Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσουν οι διεθνείς Ολιμπίου Μορουτσάν και Λίντσεϊ Ρόουζ, οι οποίοι κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ρουμανίας και του Μαυρίκιου αντίστοιχα, καθώς και ο Κώστας Χαρούπας, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Νέων (U19). Την Τετάρτη (8/10) οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».
#Training - 07/10
— ARIS F.C. / ΠΑΕ ΑΡΗΣ (@ARIS__FC) October 7, 2025
👉 https://t.co/EnPv8TmFbs pic.twitter.com/9VUjjc97n9
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube