Άρης: Διορθώσεις πριν την τελική πρόβα

Μάνος Χατζάκης31 Αυγούστου 2021

Ιδιαίτερη βαρύτητα στο φιλικό με τον Ολυμπιακό (3/9) θα δώσει ο Ακης Μάντζιος, θέλοντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα της εμφάνισης κόντρα στη Λαμία. Η ομάδα του παρουσιάστηκε αλλαγμένη, αν και υπάρχουν δικαιολογίες, ωστόσο κάποια σημεία χρειάζονται επειγόντως βελτίωση.

Ουσιαστικά, η αναμέτρηση με τους Πειραιώτες αποκτά τον χαρακτήρα επίσημου, καθώς -καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα αποτελέσει τη γενική πρόβα πριν τη σέντρα στο Πρωτάθλημα κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Ακης Μάντζιος αποφάσισε να πειραματιστεί και κόντρα στην ομάδα από τη Φθιώτιδα, επιλέγοντας να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής -πιθανότατα- θα παρατάξει ό,τι καλύτερο και πιο έτοιμο διαθέτει.

Ο Αρης έμεινε μακριά από το... παιχνίδι του με αντίπαλο το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου, επειδή οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν περισσότερο, για να κρατήσουν το μηδέν. Οι “κιτρινόμαυροι” δυσκολεύτηκαν δημιουργικά, έμειναν μακριά από ευκαιρίες, ενώ δεν εφάρμοσαν το αγαπημένο τους στυλ, που είναι η πίεση ψηλά στον αντίπαλο. Οι παίκτες του Μάντζιου βραχυκύκλωσαν έχοντας απέναντί τους σφιχτή άμυνα, δεν βρήκαν χώρους και -κυρίως- δεν κατάφεραν να τους δημιουργήσουν, προκειμένου να προκαλέσουν ρήγματα.

Οι Θεσσαλονικείς θα συναντήσουν κλειστές άμυνες στο “Κλ. Βικελίδης” και ο Μάντζιος οφείλει να βρει το... αντίδοτο, προκειμένου ο Αρης να παίρνει αυτό που θέλει σε κάθε παιχνίδι, αφού βέβαια έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες του εκάστοτε αγώνα. Κάτι που δεν έπραξε απέναντι στη Λαμία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.