Άρης: Χρειάζεται προσωπικότητες εντός και... εκτός

Μάνος Χατζάκης13 Μαρτίου 2021

Η ΠΑΕ Άρης εξακολουθεί να έχει ανάγκη από στελέχωση σε διάφορα επίπεδα. Από τον προβληματικό τομέα της Επικοινωνίας, μέχρι το πρόσωπο, το οποίο θα έχει άμεση επαφή με τους ποδοσφαιριστές, αλλά θα λαμβάνει αποφάσεις (ή έστω θα εκφέρει άποψη), όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό. 

Το παράδειγμα του Αγγελου Χαριστέα είναι το πιο ενδεικτικό. Ο “Χάρι” έφυγε από την ομάδα, έχοντας προσφέρει σημαντικά σε καθόλου εύκολη περίοδο, ωστόσο το κενό του δεν αντικαταστάθηκε επάξια. Αλλού φάνηκε η δουλειά του, αλλού όχι.

Η απουσία του... φωνάζει και φωνάζει τόσο σε ζητήματα εντός των τεσσάρων γραμμών, όσο και εκτός αυτών. Ο Αρης δεν έχει την πολυτέλεια να έχει μακριά του ανθρώπους αυτής της εμβέλειας. Οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται προσωπικότητες και καταρτισμένο προσωπικό, οι οποίοι -τουλάχιστον- θα έχουν τον σεβασμό όλων εντός του οικοδομήματος. Και τέτοιος άνθρωπος, δεν υπάρχει στην παρούσα φάση.

Ευτυχώς για τον Άρη, η αποχώρηση του Χαριστέα έγινε σε φιλικό φόντο και χωρίς να διαταραχθούν οι σχέσεις του με τον επικεφαλής της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος έχει καθαρή κρίση για το έργο του και το οποίο έχει εκτιμήσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.