Άρης: Χωρίς Ένινγκ η προπόνηση, ατομικό για Γκάμα και Κουέστα

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2020

Χωρίς το Μίκαελ Ένινγκ, ο οποίος έπρεπε να μεταβεί στην πατρίδα του για προσωπικούς του λόγους, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι Μπρούνο Γκάμα και Χουλιάν Κουέστα ένιωσαν ενοχλήσεις και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ρυθμούς ανέβασε ο Μάρτιν Τόνσο.

Η ανακοίνωση:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19/01, 19:30), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η σημερινή προπόνηση έγινε χωρίς τον Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος μετέβη στη Γερμανία για μια προσωπική του υπόθεση. Ο προπονητής της ομάδας μας θα επιστρέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη και θα δώσει το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση, που θα γίνει στο «Δασυγένειο».

Οι Μπρούνο Γκάμα (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) και Χουλιάν Κουέστα (ενοχλήσεις στον ώμο) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Μάρτιν Τόνσο, από την πλευρά του, ξεκίνησε τρέξιμο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.