Άρης: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για το ματς με τον Βόλο

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2022

Την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο (2/10, 19:30, Live στο Metrosport.gr) ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Ματέο Γκαρσία ο οποίος έχοντας ενθουσιάσει τον Άλαν Πάρντιου στις προπονήσεις, όπως δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά, δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά από την άφιξη του Βρετανού κόουτς, ενώ όπως ήταν ήδη γνωστό, Ντουκουρέ και Μπράμπετς έμειναν εκτός λόγω των τραυματισμών τους.


Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Βόλου ΝΠΣ (02/10), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας (αναχωρεί σε λίγη ώρα για την για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας) για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Γκρέι, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιοπ, Νταμπό, Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ροντρίγκεζ, Τανούλης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντουκουρέ, Μπράμπετς (τραυματίες), Χαίροβιτς, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης, Παναγίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.