Άρης: «Χαλάει» του Πουροφόι λόγω ban

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ντάντζελ Πουριφόι ήρθε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ωστόσο δεν πρόκειται να φορέσει την φανέλα των «κιτρίνων». Ο Αμερικανός φόργουορντ αποδεσμεύτηκε από την Πόρτο ωστόσο η μεταγραφή του δεν θα προχωρήσει λόγω της επιβολής ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από τη BAT αφού η οφειλή στον Δημήτρη Πρίφτη δεν τακτοποιήθηκε.

Οι συζητήσεις του Άρη με τον Δημήτρη Πρίφτη δεν οδήγησαν σε τελική συμφωνία καθώς ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε την εφάπαξ προκαταβολή του 30% της οφειλής και τη διευθέτηση του υπόλοιπου ποσού σε δόσεις. Αντίθετα οι Θεσσαλονικείς του πρότειναν 15%+15% κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τον Έλληνα τεχνικό.

Με την κατάσταση όπως είναι τώρα και έχοντας περάσει μέρες έληξε τόσο η φορολογική όσο και η ασφαλιστική ενημερότητα της ΚΑΕ Άρη. Πλέον για να ανακτήσει το δικαίωμα των μεταγραφών θα πρέπει να καταβάλει άμεσα ένα ποσό της τάξεως άνω των 60.000 ευρώ. Δυνατότητα που δεν υπάρχει και έτσι ο Πουριφόι ενημερώθηκε πως η μεταγραφή του δεν μπορεί να προχωρήσει.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης, επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς δήλωσε στον Ρ/Σ «Yellow Radio»… ότι «δεν θα αποκτηθεί γιατί προέκυψε αυτό το θέμα με τα ban. Είναι ένα ποσό κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ. Προτιμούμε να διαθέσουμε αυτό το ποσό σε παλιά χρέη παρά να πάρουμε έναν παίκτη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news, Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.