Άρης: Άξονας με υπογραφή... Σάσα

Μάνος Χατζάκης05 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Λούκας Σάσα τα έχει βρει με τη... μονιμότητα στον Άρη κι αυτό αρέσει στον ίδιο, στον προπονητή του, αλλά και στον κόσμο.

Ο Βραζιλιάνος έχει πάρει πλέον και το περιβραχιόνιο, αλλά τιμά τη φανέλα σε κάθε περίπτωση. Μετά την περιπέτεια με τον Covid-19 και την καθυστερημένη επιστροφή του στην Ελλάδα, για να κάνει προετοιμασία, ο χαφ του Άρη βρήκε τον εαυτό του και ανταποδίδει την αγάπη και την εμπιστοσύνη, που έχει εισπράξει στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.

Οι εμφανίσεις στα φιλικά είναι γεμάτες και πείθει πως μπορεί και φέτος να αποτελέσει κλειδί στη θέση του. Και δεν είναι μόνο οι αμυντικές του ικανότητες, αλλά και οι οργανωτικές του. Αμυντικός μέσος που ξέρει να κάνει (συστημένες) σέντρες, να πατά περιοχή και να σκοράρει -ενίοτε- είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός εργάτης στο γήπεδο.

Και το σημαντικό στην ιστορία είναι ότι ο Σάσα "δένει" με τον Ντιαγέ, η παρουσία του οποίου ανεβάζει και το επίπεδο του Βραζιλιάνου. Αλλιώς είναι να παίζεις με έναν -απλώς- καλό συμπαίκτη και αλλιώς με έναν επιπέδου σαν του Σενεγαλέζου.

Θες δεν θες, δίνεις το κάτι παραπάνω.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.