Άρης: Αρνητική απάντηση της Super League για αναβολή - «Μισός» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2022

Ο Άρης ζήτησε αναβολή από την Super Leagueγια την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αφού πλησίασε στον αριθμό που ορίζει το πρωτόκολλο για αναβολή, έχοντας έξι κρούσματα.

Η Superlague απάντησε αρνητικά στο συγκεκριμένο αίτημα, καθώς θέλει να ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο που υπάρχει για τον κορωνοϊό και το οποίο προβλέπει αναβολή μόνο εφόσον υπάρχουν επτά κρούσματα παικτών.

Ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς τους Μπρούνο Γκάμα, Χαβιέρ Ματίγια, Φαμπιάνο, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Χρήστο Μαρμαρίδη και βέβαια τον Αμπουπακάρ Καμαρά που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Μαυριτανίας. Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης στο «Δασυγένειο» ανακοινώθηκε αποστολή των «κίτρινων» (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Απ. Νικολαϊδης» (21:30), η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Iturbe, Lucas Sasha, Bertoglio, Brabec, Sakic, Jeggo, Ndiaye, Sundgren, Benalouane, Ganea, Cristian Lopez, Lumor Agbenyenu, Hajrovic, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.