Άρης: Αποστολή με Ζερβίνιο και... κορωνοϊό για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση

Metrosport Team20 Ιουλίου 2022

Ο Άρης είναι έτοιμος για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γκόμελ, με τον Ζερβίνιο να είναι στην αποστολή, ωστόσο σε αυτή δεν είναι τρεις ποδοσφαιριστές λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικά το training report του Άρη:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον πρώτο αγώνα με την FK Gomel στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/07), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Dabo, Camacho, Diop Gueye, Odubajo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

  • Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Mateo Garcia.
  • Κατά τους εργαστηριακούς έλεγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκαν τρία θετικά δείγματα.
  • Οι διαιτητές του αυριανού αγώνα είναι οι Αυστριακοί Walter Altmann (διαιτητής), Andreas Staudinger - Santino Schreiner (βοηθοί διαιτητή) και Andreas Heiss (4ος διαιτητής).

Επαγγελματίας ο Παναγίδης

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Μιχάλης Παναγίδης (μεσοεπιθετικός, γεννήθηκε στις 11/02/2004) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.