Άρης: Αποστολή με Μπράμπετς αλλά χωρίς Οντουμπάτζο

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2022

Με μία προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (8/11, 20:00) εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία για τη 12η αγωνιστική της Superleague. Ο Άλαν Πάρντιου ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Μπράμπετς, όχι όμως και ο Οντουμπάτζο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού όπως και ο Ντουκουρέ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Cuesta, Σιαμπάνη, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Mancini, Gervinho, Gray, M’Bakata, Nkoulou, Camacho, Diop Gueye, Dabo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Etebo και Σγούρο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Doukoure, Odubajo (τραυματίες), Rodriguez, Hajrovic, Μαρμαρίδης, Τανούλης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Καρακασίδης.

Εκτός ο Φαμπιάνο με τον Λεβαδειακό

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό θα εκτίσει την τιμωρία της μιας αγωνιστικής ο Φαμπιάνο Λέισμαν. Ο στόπερ του Άρη συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Πάρντιου αποφάσισε να τον αφήσει εκτός από το παιχνίδι με το οποίο θα αρχίσει ο 2ος γύρος και μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.