Αρης: Αποστολή για Παναιτωλικό με Φαμπιάνο αλλά χωρίς Ζερβίνιο

Γιώργος Στράντζαλης28 Δεκεμβρίου 2022

Με μία επιστροφή και μία απουσία ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο Φαμπιάνο εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει στη διάθεση του Πάρντιου, ενώ ο Ζερβίνιο είναι εκτός αποστολής και αυτή τη φορά δεν είναι λόγος ο αριθμός των ξένων.

Πιο συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων με τον ποδοσφαιριστή για να λυθεί το συμβόλαιο του. Ο Ιβοριανός δεν έχει αποδώσει βάσει των προσδοκιών που καλλιεργήθηκαν όταν ο Αρης προχώρησε στη μεταγραφή του. Προσέφερε λίγες βοήθειες σε αγωνιστικό επίπεδο, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 11 συμμετοχές (πέντε ως βασικός).

Αναλυτικά το δελτίο τύπου από την ΠΑΕ Αρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (29/12), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Etebo, Camacho, Mancini, Dabo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Odubajo, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Nkoulou (τραυματίας), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Τανούλης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Καρακασίδης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.