Άρης: Αποδεσμεύτηκε ο Αντέμ, ανακοινώθηκε από την Σκούπι

Metrosport Team18 Ιουλίου 2022

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας και ισάριθμους δανεισμούς, ο Αλί Αντέμ αποδεσμεύτηκε από τον Άρη και ανακοινώθηκε ως ελεύθερος από την Σκούπι.

Ο Σκοπιανός δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ούτε μία συμμετοχή με τα κιτρινόμαυρα, αφού με την παρουσία του στις προπονήσεις, αλλά και στους δανεισμούς του, δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας ότι αξίζει κάποια ευκαιρία.

Ο 22χρονος χαφ είχε δοθεί πέρσι δανεικός στην ομάδα που ανήκει πλέον στην οποία έμεινε από τον Φεβρουάριο του 2021 έως τον Δεκέμβριο για να ακολουθήσει ο δανεισμός του στην Βέροια με την οποία κατέγραψε μόλις τέσσερα αγωνιστικά λεπτά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ελπίζοντας ότι θα φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και ότι θα καταφέρουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή» δήλωσε ο πρώην παίκτης του Άρη και της Βέροιας μετά την υπογραφή του στους πρωταθλητές Σκοπίων.

Η Σκούπι θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας αποκλείσει νωρίτερα την Λίνκολν από το Γιβραλτάρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.