Άρης: Από την ενίσχυση στη διατήρηση των παρόντων

Metrosport Team01 Μαρτίου 2022

Ολιβιέ Χάνλαν και Ζίριους Ουίλιαμς δεν υποκύπτουν στο.. στενό μαρκάρισμα που δέχονται από ομάδες του εξωτερικού δείχνοντας ότι έχουν αποφασίσει να τελειώσουν τη σεζόν στον Αρη και το καλοκαίρι να αποφασίσουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αν η ενίσχυση του Αρη μοιάζει απαραίτητη για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την αγωνιστική επιβίωση, το ίδιο ισχύει και για τη διατήρηση των τωρινών παικτών. Εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες παίκτες όπως οι Ολιβιέ Χάνλαν, Ζίριους Ουίλιαμς δέχονται στενό πρέσινγκ από ομάδες του εξωτερικού. Μάλιστα, η πρόταση τουρκικής ομάδας στον Ουίλιαμς αφορά κλειστό συμβόλαιο διάρκεια δύο ετών και διπλάσια χρήματα σε σχέση μ’ αυτά που εισπράττει στον Αρη

Μέχρι στιγμής, η προοπτική της τουρκικής ομάδας δεν αγγίζει τον Αμερικανό κι έτσι το θέμα δεν έφτασε να απασχολήσει την ΚΑΕ. Στην περίπτωση του Ολιβιέ Χάνλαν, η ιταλική Τρέντο ανέβασε την προσφορά της αλλά ο Καναδός γκαρντ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Αρη. Η απόφασή του βασίζεται σε τρεις άξονες. 

Καταρχήν αντιλαμβάνεται ότι πιθανή αποχώρησή του από την ομάδα θα είναι καταστροφική δεδομένου του ρόλου του σ’ αυτή. Δεύτερον, εκτιμά ότι δεν τον συμφέρει να βγει τώρα στην αγορά από τη στιγμή που μέσω του Αρη έφταιξε εκ νέου το όνομά του στην αγορά. Τρίτον, τον ενδιαφέρει η αγοράς της Ισπανίας, γι’ αυτόν τον λόγο ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες εξασφάλισης διαβατηρίου από την Τζαμάικα (σ. σ. έχει καταγωγή λόγω της μητέρας του) ούτως ώστε να μην καταλαμβάνει θέση ξένου στο ισπανικό Πρωτάθλημα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.