Άρης: Αντανακλαστικά και όχι σπασμωδική αντίδραση

Μάνος Χατζάκης28 Ιουλίου 2021

Δεν χρειάζεται (πάντα) να πάθεις, για να μάθεις. Καμιά φορά μπορεί, απλώς, να χρησιμοποιήσεις καθαρό μυαλό, ορθή κρίση και να προχωρήσεις σε σωστές αποφάσεις.

Σε αυτό την ψυχολογία κινείται λίγο-πολύ και ο Θόδωρος Καρυπίδης, έχοντας το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής. Οπως έχουμε σημειώσει μέσω του Metrosport.gr, κάποια πράγματα δεν άρεσαν καθόλου στον επικεφαλής της ΠΑΕ, σε ό,τι αφορά την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αστανά.

Αυτός ήταν και ο λόγος που με δικές του ενέργειες προχώρησε γρήγορα την ιστορία του Ιτούρμπε, η επικείμενη έλευση του οποίου είναι σαφέστατο μήνυμα προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις, οι οποίες αντιμετωπίζουν την παρουσία τους στον Άρη κάπως... χαλαρά. Ή προκλητικά χαλαρά, αν θέλετε.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επέλθουν αλλαγές στο υπό διαμόρφωση ρόστερ. Το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι οι αλλαγές αποφασίστηκαν να γίνουν πριν το δεύτερο ματς με τους Καζάκους και ανεξαρτήτως τι θα συμβεί την Πέμπτη (29/7) το βράδυ και -καλώς ή κακώς- δεν θα επηρεάσουν την ομάδα στον επαναληπτικό.

Και οι αλλαγές δεν θα αποτελέσουν αποτέλεσμα εν θερμώ σκέψεων, αλλά αξιολόγησης αντικειμενικών δεδομένων. Οσον αφορά τις επερχόμενες οικονομικές υπερβάσεις θα ενταχθούν στο ίδιο πλαίσιο με γνώμονα την ισχυροποίηση του συνόλου και όχι του "εφετζίδικου" συνόλου.

Υ.Γ: Η αναμενόμενη χρησιμοποίηση του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, αποτελεί τον πρώτο πυλώνα σταθερότητας, γιατί το υπάρχον δίδυμο Δεληζήση και Μπεναλουάν δεν δένει με τίποτα.

Υ.Γ2: Η μεσαία και επιθετική γραμμή πρέπει να θυμίζει κάτι από τον Άρη του περσινού Α' γύρου. Ασχέτως πόσες φορές η μπάλα μπει στα δίχτυα, συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές πρέπει να μπουν αγριεμένοι και να τελειώσουν το ματς... εξουθενωμένοι.

ΥΓ3: Ενα από τα... πρόχειρα συμπεράσματα των τελευταίων ημερών. Ο Καρυπίδης μπαίνει στη λογική του ότι "όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, δεν θα έχει θέση στο ρόστερ".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.