Άρης: Ανοιχτή γραμμή και πρέσινγκ σε Μπόγιαν Κρκιτς!

Μάνος Χατζάκης06 Απριλίου 2021

Ο Μπόγιαν Κρκιτς αποτελεί στόχο του Άρη, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει το metrosport,gr, και οι «κιτρινόμαυροι» δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Ο Ισπανός έγινε και εμπράκτως δέκτης ενδιαφέροντος, καθώς πήρε στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση!


Πέρα για πέρα ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον 30χρονο πλάγιο χαφ, ο οποίος κυκλοφορεί... ελεύθερος στην ευρωπαϊκή αγορά. Πέρασε κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα από τη μέρα, που η «Μ» αποκάλυψε την είδηση ότι ο Κρκιτς προτάθηκε στην ΠΑΕ, εξετάστηκε ως περίπτωση και -σε πρώτο χρόνο- άρεσε στους ανθρώπους της ομάδας. 

Στις μέρες, που μεσολάβησαν, οι Θεσσαλονικείς προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω, δείχνοντας διάθεση να ξεκαθαρίσουν το θέμα όσο γίνεται γρηγορότερα, καθώς ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως αποτελεί διακαή πόθο του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο επικεφαλής της εταιρίας εκτιμά ότι ο Μπόγιαν είναι ο ποδοσφαιριστής, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα της ερχόμενης περιόδου, γι' αυτό και ανέλαβε προσωπικά να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι κατέθεσε πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και περιμένει την απάντησή του, χωρίς να έχει προσδιοριστεί (ακόμη) deadline.

Θα τα... ξαναπούν

Προς το παρόν, δεν έχει παρουσιαστεί οριστική εξέλιξη επί του θέματος, κάτι που σημαίνει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Ο Μπόγιαν έχει ζητήσει συγκεκριμένα «πράγματα» και, όπως δείχνουν τα δεδομένα, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα, καθώς βρισκόμαστε μόλις στις αρχές Απριλίου με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στους νόμους της ποδοσφαιρικής αγοράς. 

Οπως είχαμε σημειώσει και πρόσφατα, οι «κιτρινόμαυροι» δεν ασχολούνται μόνο με τον πρώην παίκτη της Μόντρεαλ Ιμπακτ. Αντιθέτως, έχουν υπόψη τους κι άλλες αξιόλογες περιπτώσεις, ο χειρισμός των οποίων θα εξαρτηθεί -εν πολλοίς- από την κατάληξη του ενδιαφέροντος προς τον Κρκιτς.

+ Ενα από τα στοιχεία, που μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους, όσον αφορά το πόσο θα επιμείνουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ για τον ισπανό χαφ, είναι ότι στη δεξιά πτέρυγα το ρόστερ διαθέτει ήδη δύο ποδοσφαιριστές με παρόμοια χαρακτηριστικά, δηλαδή, τους Γκάμα και Μπρούνο Φελίπε, ενώ στην αριστερά ο μόνος παίκτης με αριστερό πόδι είναι ο Γκαρσία.

 Οι «κιτρινόμαυροι» ξέρουν ότι οι ανάγκες τους είναι συγκεκριμένες, ωστόσο το feedback που έχουν για τον Μπόγιαν, τους κάνουν -προς το παρόν- να κινούνται με διαφορετικό σκεπτικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.