Άρης: Ανέβηκε η ένταση στα 3-5 Πηγάδια, ζητούν… ρεβάνς οι ηττημένοι

Γιώργος Στράντζαλης22 Ιουνίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Οσο περνάνε οι μέρες, τόσο η ένταση των προπονήσεων ανεβαίνει. Το ίδιο και το επίπεδο ανταπόκρισης των κιτρινόμαυρων στα “θέλω” του Άκη Μάντζιου. Αυτό επιβεβαιώθηκε, ως ένα βαθμό, στη σημερινή απογευματινή προπόνηση στα 3-5 Πηγάδια όπου δόθηκαν “μάχες” στο γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έδωσαν ένα άτυπο διπλό στο μισό γήπεδο. Εκείνο που έχει τη σημασία του είναι η υψηλή ένταση και ο ρυθμός που είχε το παιχνίδι, γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Μάντζιο. Ηταν λες και έπαιζαν σε επίσημο παιχνίδι. Οι δυνατές μονομαχίες δεν έλειψαν, με τους Κιτρινόμαυρους να προσπαθούν από την αρχή να δώσουν τον καλύτερο εαυτούς τους και να δείξουν αυτά που θέλει να δει ο προπονητής.

Ο Μάντζιος άλλωστε με τη μικρή αποστολή που έχει μαζί του έδειξε πως αυτοί που βρίσκονται στα 3-5 Πηγάδια υπολογίζονται με τα τωρινά δεδομένα του ρόστερ. Εκείνο που ξεχώρισε μεταξύ άλλων, εκτός από τις δυνατές μονομαχίες, είναι και οι… προκλητικοί πανηγυρισμοί στα γκολ που σημειώθηκαν. Ενώ, οι δύο ομάδες έδωσαν ραντεβού για το επόμενο παιχνίδι, λογικά στην αυριανή προπόνηση (23/06), καθώς ο Γιόχαν Μπεναλουάν ως ηττημένος ζήτησε ρεβάνς από τους νικητές Δεληζήση και Μήτρογλου. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν εκ των πρωταγωνιστών της σημερινής νίκης για την ομάδα του με τα γκολ που σημείωσε.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.