Άρης: Ματίγια και Ματέο Γκαρσία ανέβασαν στροφές εν όψει Ολυμπιακού

Metrosport Team17 Μαρτίου 2021

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εν όψει της πρεμιέρας των play off, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Ο Άκης Μάντζιος, είδε τους Χαβιέ Ματίγια και Ματεό Γκαρσία να ανεβάζουν στροφές και να συμμετέχουν σε μεγάλο μέρος της προπόνησης, ενώ εκτός παρέμειναν οι Κώστας Μήτρογλου, Έργκυς Κάτσε και Κρίστιαν Γκάνεα, οι οποίοι συνέχισαν πρόγραμμα θεραπείας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ταχυδύναμη, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι σε μικρούς χώρους με μπάλα για το δεύτερο γκρουπ) με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να ανεβάζουν ακόμη περισσότερο «στροφές» και να συμμετέχουν σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης.

Στον αντίποδα, οι Κώστας Μήτρογλου, Εργκυς Κάτσε και Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον προσαγωγό, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.