Αρης: Αναγκαστικά στη... συντήρηση

Μάνος Χατζάκης26 Αυγούστου 2021

Ετοιμοι από κάθε άποψη ήταν -και είναι- παίκτες και τεχνική ηγεσία, προκειμένου να μπουν στη μάχη του Πρωταθλήματος. Οι “κιτρινόμαυροι” θεωρούν ότι η αβεβαιότητα δεν τους εξυπηρετεί αγωνιστικά, καθώς η ομάδα βρισκόταν ήδη σε ψυχολογία επίσημων αναμετρήσεων.

Το Πρωτάθλημα αργεί να ξεκινήσει, τη στιγμή που εκκρεμεί η οριστική απόφαση για την έναρξη (πιθανότερη ημερομηνία η 11η Σεπτεμβρίου), ωστόσο οι Θεσσαλονικείς νιώθουν καθ' όλα έτοιμοι, πιστεύοντας τόσο δυνάμεις τους, όσο και στην κατάσταση των νέων αποκτημάτων. Το ίδιο ισχύει, ακόμη κι αν το Πρωτάθλημα ξεκινήσει... αύριο.

Οι Ντιαγέ, Ιτούρμπε, Λούμορ και Καμαρά, οι οποίοι ήρθαν στο δεύτερο... κύμα της μεταγραφικής ενίχυσης, έχουν αποκτήσει ικανοποιητικό βαθμό ενσωμάτωσης, ώστε να προσφέρουν αυτά που μπορούν, όπως έδειξαν απέναντι στον ΠΑΣ. Αυτή είναι η αίσθηση, που επικρατεί στους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι θεωρούν ότι η ομάδα έχει τον καλύτερο δυνατό βαθμό ομοιογένειας τηρουμένων των αναλογιών και της χρονικής περιόδου, που διανύει. Προς αυτή την κατεύθυνση βοήθησαν τα φιλικά με ΑΕΛ, Βόλο και Γιάννινα, καθώς ο Ακης Μάντζιος αποκόμισε εικόνα για την κατάσταση των “κιτρινόμαυρων”, τέτοια που να του δίνει την πεποίθηση ότι το σύνολό του θα κάνει -όποτε κι αν αποφασιστεί- το παιχνίδι του.

Πλέον, αναγκαστικά οι “κιτρινόμαυροι” θα μπουν σε διαδικασία συντήρησης, έως ότου δοθεί η σέντρα, μέσα από τη διεξαγωγή νέων φιλικών, όπως το προσεχές (28/8) με τη Λαμία και πιθανώς ένα ακόμη κόντρα στον Παναιτωλικό, το οποίο εξετάζεται ως επιλογή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.