Άρης: Αμύνεται με τακτική και ρεαλισμό

Μάνος Χατζάκης29 Μαΐου 2021

Μετά το πρώτο σοκ, έρχεται η πιο ψύχραιμη προσέγγιση στα πράγματα. Κάπως έτσι λειτουργούν το τελευταίο 48ωρο και οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης, οι οποίοι βρίσκονται σε διαδικασία εκπόνησης πλάνου, όσον αφορά την αποπληρωμή της οφειλής στον Οριόλ, αλλά και του ευρύτερου σχεδιασμού της ομάδας.

Προς το παρόν, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις αναφορικά με τον τρόπο, που θα κινηθεί η εταιρία. Τα πάντα είναι υπό συζήτηση, κυρίαρχο όμως στοιχείο είναι ο ρεαλισμός. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, με πρώτο και καλύτερο τον Θεόδωρο Καρυπίδη, έχουν ως βασικό άξονα την άμεση (κι αυτό είναι το σημαντικότερο) εύρεση πόρων, ώστε να συγκεντρώνεται σταδιακά το 1,1 εκ. ευρώ, το οποίο θα καταλήξει στον τραπεζικό λογαριασμό του Ισπανού.

Πέρα από τον δεδομένο βραχνά της εκταμίευσης του παραπάνω ποσού, οι “κιτρινόμαυροι” είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν, ώστε να επηρεαστεί -όσο λιγότερο γίνεται- η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Στη φάση που βρισκόμαστε, κι αυτό είναι κατανοητό, το θέμα “μεταγραφές” μοιάζει παγωμένο έως ότου χαραχθεί η πολιτική στο ζήτημα του Οριόλ.

Από την πλευρά του, ο Καρυπίδης αφήνει να εννοηθεί ότι το μπάτζετ θα είναι στα επίπεδα, όπως εκείνος τα οριοθέτησε, δηλαδή, άνω των 8 εκ. ευρώ, και οι επικείμενες περικοπές θα αφορούν διαφορετικά κομμάτια της καθημερινότητας. Αυτά όμως είναι προθέσεις και όχι αποφάσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.