Άρης: Αλχημείες για να κρύψει το πρόβλημα

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2022

Στη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης της «Μ» με τον Αλαν Πάρντιου ο Βρετανός προπονητής χαμογέλασε λέγοντας ότι… «μετά από ένα καλό νέο (νίκη επί του Ολυμπιακού) συνήθως έρχονται δύο άσχημα» και η αναφορά του είχε να κάνει με τις σοβαρές απουσίες που έχει να διαχειριστεί ενόψει του αγώνα με τον Βόλο.

Στις πρώτες… στροφές της γνωριμίας του με το ελληνικό ποδόσφαιρο, το ποιοτικό επίπεδο της ομάδας του Βόλου ήταν από αυτά που δεν περίμενε να διαπιστώσει ο 61χρονος τεχνικός κι αυτό παραδέχθηκε στη διάρκεια της χθεσινής κουβέντας. Παράλληλα διαπίστωσε ότι ο βαθμός δυσκολίας του Κυριακάτικου αγώνα είναι αρκετά υψηλός ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος έχει να διαχειριστεί ένα σωρό προβλήματα στη μεσοαμυντική γραμμή. Γιατί επιβεβαιώθηκε η θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς θα απουσιάσει για διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα εκτός κι αν ο οργανισμός του απορροφήσει συντομότερα τη φλεγμονή. Γιατί κυρίως, ο Σέικ Ντουκουρέ θα μεταβεί στην Ισπανία και θα εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό (αυτόν που τον χειρούργησε δύο φορές στο γόνατο) για να ελέγξει την κατάστασή του και προφανώς αναλόγως της εκτίμησής του θα διευκρινιστεί με ακρίβεια το διάστημα της απουσίας του. Αυτό το ταξίδι αποφασίστηκε κατόπιν συνεννόησης με το ιατρικό επιτελείο του Αρη και είναι προφανές ότι για να κριθεί απαραίτητο υπάρχει σοβαρός λόγος. Τρίτον, ο Μπριάν Νταμπό απουσίασε από το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Δεν αμφισβητείται η συμμετοχή του στο παιχνίδι, αλλά κανείς δεν ξέρει την κατάσταση του. Κι όλ’ αυτά σε μια εβδομάδα κατά την οποία απουσιάζουν και οι διεθνείς.

Ο Πάρντιου ελπίζει ότι δεν θα χρειαστεί να βάλει εαυτό σε διαδικασία «ανακάλυψης» λύσης στον άξονα της μεσαίας γραμμής και κατ’ επέκταση ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Νταμπό. Αντιθέτως, θα πρέπει να αποφασίσει πώς θα διαχειριστεί την απουσία του Μπράμπετς. Ουσιαστικά καλείται να αποφασίσει μεταξύ δύο επιλογών. Είτε αυτή της χρησιμοποίησης του Νικολά Ν’Κουλού ο οποίος αναμένεται αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη είτε να αλλάξει τον ρόλο του Μάρβιν Πίρσμαν και να επενδύσει στο γεγονός ότι ο Βέλγος έχει παίξει στόπερ στο παρελθόν. Το σίγουρο είναι ότι οι συνθήκες δεν είναι αυτές που θα ήθελε ο ίδιος…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.