Άρης: «Άκυρο» για προσωρινή διαταγή - Ζητούν αναβολή της απολογίας οι «κιτρινόμαυροι»

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2021

Η ΚΑΕ Άρης ακολούθησε τη νομική οδό, όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το Metrosport.gr, κατά της απόφασης μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στην Basket league από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ωστόσο η προσωπική διαταγή δεν εκδόθηκε κι έτσι η ΚΑΕ Άρης θα παρουσιαστεί στο πειθαρχικό όργανο του Πρωταθλήματος και φυσικά θα ζητήσει την αναβολή της απολογίας της. 

Το νομικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» θα παραβρεθεί κανονικά στο γραφείο του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, μιας και το διοικητικό Εφετείο δεν εξέδωσε προσωρινή διαταγή στην προσφυγή που κατέθεσαν, ενώ ζήτησαν μάλιστα την έκδοση προσωρινής διαταγής και σε περίπτωση που την εξέδιδε το διοικητικό Εφετείο, αυτομάτως θα ακυρωνόταν η προγραμματισμένη γι’ αύριο (16/11) απολογία της στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Πλέον η ΚΑΕ Άρης και το νομικό της επιτελείο, θα παρουσιαστεί στο πειθαρχικό όργανο του Πρωταθλήματος και φυσικά θα ζητήσει την αναβολή της απολογίας λόγω των νομικών ενεργειών που έκανε. Η πορεία της υπόθεσης πλέον εναπόκειται στην κρίση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για τον αν θα κάνει αποδεκτό το αίτημα ή θα προχωρήσει στη διαδικασία της απολογίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.