Άρης: Ακραίο χαφ που θα κάνει τη διαφορά, με χαρακτηριστικά... Φετφατζίδη

Γιώργος Στράντζαλης23 Νοεμβρίου 2022

Βάσει μεταγραφικού πλάνου, η απόκτηση του Βλάντιμιρ Νταρίντα – εφόσον ολοκληρωθεί – θα αποτελέσει τη μία εκ των δύο μεταγραφικών υπερβάσεων που σκοπεύει να κάνει ο Αρης τον Γενάρη καθώς ήδη έχει προγραμματίσει για αποκτήσει και ακραίο επιθετικό πράγμα που δείχνει τις προθέσεις για την υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Η δραστηριότητα των «κίτρινων» στην αγορά των ακραίων επιθετικών ουσιαστικά οδηγεί σε δύο συμπεράσματα. Καταρχήν ότι είναι δύσκολο να αλλάξουν στάση επί της υπόθεσης του Ντάνιελ Μαντσίνι ενισχύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την εκτίμηση ότι η πώληση του Αργεντίνου είναι αναπόφευκτη καθώς θωρείται δύσκολη η αποκατάσταση των σχέσεων. Δεύτερον, αναδεικνύει την απογοήτευση από την αγωνιστική παρουσία των Χουάν Ιτούρμπε, Ράφαελ Καμάτσο στους οποίους «καταλογίζεται» η έλλειψη ουσίας και οδηγεί στην εκτίμηση ότι ο ρόλος τους θα υποβαθμιστεί. Αυτό θα συμβεί βέβαια εφόσον προστεθεί στο ρόστερ ο ακραίος επιθετικός που θέλει ο Αλαν Πάρντιου.

Για την ακρίβεια, ο Βρετανός τεχνικός θέλει πιο δημιουργικό παίκτη στα επιθετικά άκρα, ποδοσφαιριστή ο οποίος θα διακρίνεται για την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός και θα έχει αποδεδειγμένα την ικανότητα δημιουργίας από τα άκρα. Είναι κάτι που λείπει από την ομάδα κι αυτό το γεγονός ουσιαστικά αύξησε τις επιθετικές ευθύνες των ακραίων μπακ. Δηλαδή, θέλει από αυτόν τον παίκτη να έχει τα στοιχεία που πρόσφερε στον Αρη ο Γιάννης Φετφατζίδης καθώς ο έμπειρος παίκτης ήταν ο τελευταίος από τους ακραίους επιθετικός που έβαζε την ατομική ποιότητά του στο παιχνίδι του συνόλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.