Άρης: Ακράδαντα πιστεύουν στη δικαίωση για Λάσκοφ

Μάνος Χατζάκης15 Ιουλίου 2021

Η αφαίρεση έξι βαθμών, μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση Λάσκοφ, προκάλεσε εύλογες αντιδράσεις, αλλά και απορίες, τη στιγμή που δεν ανακοινώθηκε καν από πότε θα ισχύσει η ποινή. Πέρα από το στοιχείο αυτό, όμως, οι “κιτρινόμαυροι” θα κυνηγήσουν την υπόθεση σε δεύτερο και τελευταίο βαθμό, προσφεύγοντας στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα έχει και το τελικό λόγο, καθώς δεν υπάρχει η επιλογή του Διαιτητικού Δικαστηρίου. 

Η νομική υπηρεσία του Αρη θεωρεί διάτρητη την απόφαση και η αλήθεια είναι ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν αρκετές έως πολλές πιθανότητες δικαίωσης στην προσφυγή τους. 

Από την άλλη, όσα έγιναν τη Δευτέρα (12/7) είναι καλή αφορμή ερμηνείας εκ μέρους των διοικούντων, όσον αφορά τις προθέσεις των ποδοσφαιρικών αρχών απέναντι στην ομάδα. Στην Αλκμήνης έχουν ακλόνητα στοιχεία, που τους δικαιώνουν, και είναι απορίας άξιο πώς η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάνθηκε αφαίρεση βαθμών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Λάσκοφ είχε παραδεχθεί ότι ο Αρης δεν φέρει καμία ανάμειξη στην υπόθεση, κατονομάζοντας μάλιστα άλλο πρόσωπο ως εμπλεκόμενο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.