Άρης: Ακόμη περιμένει τα… βαριά χαρτιά

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2021

Η κλεψύδρα έχει γυρίσει ανάποδα εδώ και καιρό καθώς το υψηλό επίπεδο επένδυσης σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δεν συνδυάστηκε με την αγωνιστική ανταπόδοση και είναι λογικό να έχει διαμορφώσει κλίμα προβληματισμού στις τάξεις του Αρη.

Αυτό καλύπτει κυρίως τρεις ποδοσφαιριστές για την απόκτηση των οποίων οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε ισχυρή οικονομική επένδυση όπως για παράδειγμα έκαναν για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. 

Ο Μαυριτανός, προφανώς, κάνει ένα σωρό δουλειές στο γήπεδο αλλά δεν προσφέρει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε και κυρίως δεν δηλώνει «παρών» στις τελικές προσπάθειες του Αρη με συνέπεια (σε ροή αγώνα) να έχει περιοριστεί σε μόλις ένα γκολ. 

Τουλάχιστον ο 26χρονος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ασχέτως της περιορισμένης ανταπόκρισής του στις αγωνιστικές ευθύνες. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Χουάν Ιτούρμπε του οποίου η εικόνα είναι απογοητευτική με τελευταίο δείγμα την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο Παραγουανός μετά βίας έγινε αντιληπτός στο γήπεδο, καμία έμπνευση ή δημιουργία, σε σημείο να βάλει τον Ακη Μάντζιο σε σκέψεις σχετικά με τον χρόνο που θα του παρέχει από εδώ και στο εξής. 

Ακολουθεί ο Ιζέτ Χαΐροβιτς ο οποίος δεν έχει μπει καν στο rotation της ομάδας καθώς απέχει παρασάγκας από αυτό που φαντάζονταν στον Αρη όταν αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Κυρίως οι δύο τελευταίοι θα πρέπει να αλλάξουν άρδην αν θέλουν να βρουν χώρο ακόμη και σε επίπεδο παίκτη που έρχεται από τον πάγκο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.