Άρης: Δύο κινήσεις «ματ» και ένα μεγάλο ερωτηματικό που θα απαντηθεί σε δύο μήνες

Βασίλης Μάστορας15 Δεκεμβρίου 2022

Ο Άρης άρχισε να ωριμάζει διοικητικά και να κάνει κινήσεις οι οποίες βγάζουν θετικό πρόσημο. Είναι γνωστό ότι από τη ζημία κέρδος δε βγαίνει. Έτσι η λύση του συμβολαίου του Ντιόπ ο οποίος ήρθε μετά κλάδων και βαΐων είναι μία καλή κίνηση. Αν μάλιστα ο Άρης συμψήφισε το διαζύγιο με τυχόν οφειλές που είχε απέναντι στον παίκτη, το deal είναι εξαιρετικό. 

Ο Σενεγαλέζος έκανε το μεγάλο μπαμ στην καριέρα του με την φανέλα της Θέλτα, η Λιόν τον αγόρασε με 10.000.000 ευρώ αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στο σύλλογο. Πήγε δανεικός στο Βίγκο και την Ντιζόν και έψαχνε το restart στον Άρη. Το τελευταίο του επαγγελματικό βήμα αποδείχθηκε… μετέωρο κι έτσι τώρα φεύγει γι’ άλλη γη και άλλα μέρη. Η παρουσία του στον Άρη ήταν πολυεπίπεδα προβληματική. Είχε 10 συμμετοχές στην Super league και 4 στo Europa Conference League. Σε ολόκληρο αγώνα συμμετείχε μόνο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Γενικά το πέρασμα του από τους «κίτρινους» δεν θα το θυμούνται οι φίλοι του Άρη.

Οι «κίτρινοι» λοιπόν αντέδρασαν σκεπτόμενοι ορθολογικά στην περίπτωση του Ντιόπ. Θετική όμως εξέλιξη υπήρξε και στην περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μπράμπετς. Ο Τσέχος είναι ο περισσότερο πολύτιμος ποδοσφαιριστής της ομάδας και έχει αφήσει έντονο αποτύπωμα. Είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική του ηλικία και η ποιότητα του δεν αποκλείεται να τον καταστήσει μεταγραφικό στόχο, εξέλιξη η οποία ίσως να φέρει χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ.

Ο… τρίτος της παρέας o Βίντρα, είναι μεταγραφή η οποία ενέχει ρίσκο. Η πολύμηνη απουσία του από επίσημους αγώνες και το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την χρησιμότητα του όταν η ομάδα θα τον έχει ανάγκη. Η ετοιμότητα του θα ξεκαθαρίσει, περίπου σε δύο μήνες. Οι παρόμοιες μεταγραφικές επιλογές του Άρη το περασμένο καλοκαίρι και τα προβλήματα που κουβάλησαν στη νέα τους ομάδα θα έπρεπε να αποτελέσουν ένα καλό δίδαγμα για τη διοίκηση. Αλλά…

FOCUS

Απ’ ότι φάνηκε στις συζητήσεις που είχαν οι παράγοντες του Ηρακλή για τον αντικαταστάτη του προπονητή Γεωργιάδη, το μπάτζετ δεν άντεχε συμβόλαιο με τον Βόκολο που μαζί με την ομάδα του ζήτησε 10.000 ευρώ. Και από τη στιγμή που «ναυάγησε» με τον Πάβλοβιτς λόγω αντιδράσεων, ο Τσιώλης είναι μια χαρά λύση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.