Άρης: Αγωνίστηκε ένα ημίχρονο ο Πάλμα στο ματς Αργεντινή - Ονδούρα

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2022

Την ήττα γνώρισε με 3-0 η Ονδούρα από την Αργεντινή σε φιλικό παιχνίδι. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Λιονέλ Μέσι ενώ ο Λουίς Πάλμα αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο. 

Η Αργεντινή πήρε το προβάδισμα στο 17ο λεπτό όταν ο Μέσι βρήκε με μια κάθετη μακρινή μπαλιά τον Πάπου Γκόμεζ στην πλάτη της άμυνας, εκείνος πάσαρε στον Λαουτάρο που έκανε το 1-0. 

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Τζιοβάνι κέρδισε πέναλτι και ο Μέσι ήταν εύστοχος διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 69΄ ο Αργεντινός έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα, όταν η άμυνα της Ονδούρας ήταν διασπασμένη και με ένα λάθος γύρισμα, ο Λιονέλ Μέσι έσκαψε τη μπάλα δίχως να κάνει κοντρόλ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα πάνω από το σώμα του τερματοφύλακα που ήταν εκτός θέσης.

Ο Πάλμα πέρασε στο παιχνίδι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. 

Αργεντινή (Σκαλόνι): Ρούλι, Ταλιάφικο, Μαρτίνεζ, Πετζέλα (Πέρεζ 65′), Μολίνα – Λο Σέλσο (Κορέα 72′), Παρέδες (Φερνάντεζ 64′), Ντε Πολ (Μακ Άλιστερ 72′) – Πάπου Γκόμεζ (Αλμάδα 54′), Λαουτάρο Μαρτίνεζ (Άλβαρεζ 46′), Μέσι

Ονδούρα (Βάσκεζ): Λόπεζ, Κάσκο (Φλόρες Φ. 82′), Μελέντεζ, Μαλντονάντο, Σάντος – Καστεγιάνος (Ροζάλες 76′), Φλόρες Ντ., Αριάγκα (Μεχία 76′) – Ρίβας (Πάλμα 46′), Ναχάρ (Σολάνο 62′), Κιότο (Ρότσες 82′).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.