Αρης: Αγωνία στο... κόκκινο για την υπόθεση Ντουρμισάι

Μάνος Χατζάκης01 Απριλίου 2021

Οσο περνούν οι μέρες, τόσο κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της υπόθεσης του Φιορίν Ντουρμισάι, η οποία ταλανίζει την ΠΑΕ από τον Ιανουάριο του 2020. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται αν αναμονή της ετυμηγορίας, η οποία θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.

Οι πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr αναφέρουν ότι η απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου της Λωζάνης θα ανακοινωθεί στο πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου και στην Αλκμήνης κρέμονται από τα... χείλη των δικαστών, προκειμένου να ξέρουν ποια θα είναι τα επόμενα που θα κάνουν, όσον αφορά την οργάνωση της εταιρίας σε αγωνιστικά -και όχι μόνο- ζητήματα.

Όπως έχουμε αναφέρει, ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι σε εξέλιξη, ωστόσο δεν μπορεί να προχωρήσει σε βάθος οποιαδήποτε μεταγραφική υπόθεση, από τη στιγμή που οι διοικούντες δεν γνωρίζουν, εάν θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν και πουλήσουν.

Όσο, δηλαδή, εκκρεμεί η απόφαση, τόσο οι εξελίξεις θα παραμένουν στάσιμες. Εάν όλα πάνε καλά και ο Αρης μάθει την απόφαση στις προσεχείς δύο εβδομάδες, τότε αυτομάτως θα καθοριστούν και οι επόμενες κινήσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.