Άρης: Αγωνία ενόψει των νέων τεστ Covid-19

Γιώργος Στράντζαλης23 Οκτωβρίου 2020

H υγειονομική κρίση που «ξέσπασε» στον Αρη, με τα 10 κρούσματα, έχει σαν αποτέλεσμα η ομάδα να εκτροχιαστεί της πορείας της, να χρειαστεί ν’ αλλάξει ρυθμούς και πλέον κινείται -για όσο ακόμα χρειαστεί – σε ρυθμούς Covid-19.  

Η πορεία που θα συνεχίσει θα εξαρτηθεί στο επόμενο πενθήμερο, καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί σήμερα και την Τρίτη 17/10 σε νέο κύκλο μοριακού τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, με την ελπίδα αφενός να μην έχει γίνει διασπορά και αφετέρου να βγουν αρνητικοί οι 10 που έχουν νοσήσει και βρίσκονται σε καραντίνα.  

Από τα αποτελέσματα μάλιστα των τεστ αυτών θα εξαρτηθεί και η τύχη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, την επόμενη Κυριακή, αφού ούτως ή άλλως η αυριανή με την ΑΕΛ έχει αναβληθεί επίσημα.  

Η ανησυχία που υπάρχει εντός της ομάδας είναι εμφανής με πρώτο και καλύτερο τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος βλέπει ότι αυτό το μομέντουμ και η φόρα που είχε αποκτήσει η ομάδα του κινδυνεύει να πάει... περίπατο. Αυτές τις ημέρες οι προπονήσεις γίνονται σε γκρουπ και με τις κατάλληλες αποστάσεις βάσει του πρωτοκόλλου, ενώ τηρούνται και όλα τα μέτρα προφύλαξης με τους ποδοσφαιριστές να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια και το γυμναστήριο για ευνόητους λόγους.  

Οτι ούτε εχθές εμφάνισε κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής ή μέλος του τεχνικού τιμ συμπτώματα πάντως κρίνεται ως θετικός οιωνός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.