Άρης: Αδυνατεί να ανατρέψει το σκορ όταν δέχεται πρώτος γκολ

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2022

Η φετινή χρονιά για τον Άρη, δεν εξελίσσεται καθόλου καλά, καθώς οι κιτρινόμαυροι έμειναν εκτός στόχων αρκετά νωρίς. Στην αρχή ήρθε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός, μετά ακολούθησε η μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα, εξαιτίας της οποίας αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται εκτός των θέσεων που οδηγούν στα Play Off, ενώ ήρθε και ο αποκλεισμός του κυπέλλου από τη Λαμία.

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Περτσινίδης

Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μια μέτρια σεζόν, κατά την οποία οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, όπως το εύκολο γκολ, στο οποίο δεν μπόρεσε να δώσει ουσιαστική βοήθεια ο Καμαρά, μιας και δεν αποτελεί κλασικό φορ.

Μέσα σε όλα, έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα πρόβλημα για την ομάδα του Άκη Μάτζιου, καθώς ο Έλληνας προπονητής δεν έχει δει τους ποδοσφαιριστές του καμία φορά, να κερδίζουν ενώ έχουν δεχθεί πρώτοι γκολ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης στις εγχώριες διοργανώσεις βρέθηκε 8 φορές πίσω στο σκορ σε αγώνες του, έχοντας γνωρίσει την ήττα στους 7 από αυτούς, ενώ τη μια φορά κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία, κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο (1-1). Οι κιτρινόμαυροι μετρούν 0 νίκες από ανατροπή του σκορ και αυτό αν μη τι άλλο δείχνει και μια έλλειψη αυτοπεποίθησης αλλά και... χαρακτήρα.

Βέβαια, ούτε στην Ευρώπη ο Άρης κατάφερε να ανατρέψει κάποιο σκορ, καθώς κόντρα στην Αστάνα εκτός έδρας έχασε με 2-0, ενώ το εντός έδρας 2-1 (στην παράταση), διαμορφώθηκε με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να σκοράρει πρώτη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.