Αρίγκο Σάκι για Ίντερ : Να παίρνεις πρωτάθλημα με «χρέη» ισοδυναμεί με «απάτη»

Metrosport Team12 Απριλίου 2024

Ο θρυλικός πρώην προπονητής Arrigo Sacchi είχε σκληρά λόγια για την Ίντερ , πιστεύοντας ότι το να κερδίζεις τίτλους με «χρέη» ισοδυναμεί με «απάτη».

Οι «νερατζούρι» απέχουν μόλις λίγες αγωνιστικές  από το να κατακτήσουν μαθηματικά το 20 τους Σκουντέτο. Πίσω από την επιτυχία κρύβεται μια αυξανόμενη ανησυχία, ωστόσο, καθώς πλησιάζει η προθεσμία για τον δανεισμό της Oaktree.

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, πρέπει να επιστρέψει το αμερικανικό επενδυτικό ταμείο άνω των 350 εκατομμυρίων ευρώ έως τις 20 Μαΐου, διαφορετικά κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο του συλλόγου. Συνεχίζονται οι συζητήσεις για μια νέα συμφωνία που θα μπορούσε να παρατείνει την προθεσμία του δανείου κατά ένα ή δύο χρόνια.

Ο Σάκι είχε σκληρά λόγια για την Ίντερ όταν μιλούσε στην Corriere Adriatico μέσω του Calciomercato.com , κριτικάροντας την κατάσταση των οικονομικών στο σύγχρονο ιταλικό ποδόσφαιρο.

«Η τάση στην Ιταλία γίνεται αυτή του να θέλεις να φτάσεις στον στόχο με το να είσαι έξυπνος, δεν είναι σωστό. Πρέπει να βγούμε από αυτή την κατάσταση, διαφορετικά θα παραμείνουμε πάντα σε αυτήν την κατάσταση κρίσης. Κερδίζοντας με χρέη σημαίνει εξαπάτηση. Απατάει η Ίντερ ; Ναί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.