Αργυρούλης: «Ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του ευθύνονται για την εικόνα του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αργυρούλης.

Ο παλαίμαχος Λαρισαίος άσος μίλησε για τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στη θεσσαλική πόλη, την εικόνα που του άφησε ο Δικέφαλος αλλά και τις ευθύνες που φέρει σε αυτή την εικόνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στο εισαγωγικό του σημείωμα σημείωσε: «Σήμερα δεν υπάρχουν οι παίκτες του παρελθόντος, οι ομάδες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν απευθύνονται σε νεαρά παιδιά και ψάχνουν ξένους, που στο κάτω – κάτω δεν μας δίνουν το κάτι παραπάνω. Μία μεγάλη ομάδα, όταν δεν απορροφήσει τα παιδιά της ακαδημίας της δεν θα προσφέρει κάτι τόσο όμορφο, όσο παλαιότερα».

Για τα αγωνιστικά στοιχεία του αγώνα, υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ένα, δύο, τρία σκαλιά παραπάνω από την ΑΕΛ που όμως είχε ένα πάθος, μία πίστη ότι δεν θα χάσει. Τα λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά τα γκολ που μπαίνουν είναι από τις δύσκολες περιπτώσεις γκολ και είναι από τα δίκαια αποτελέσματα. Η Λάρισα έδειξε μεγαλύτερη υπευθυνότητα στο αμυντικό της κομμάτι, ενώ ο ΠΑΟΚ γυρνούσε τη μπάλα και έψαχνε το γκολ. Από παίκτες μου άρεσε ο Μούργκ, γρήγορος και ευφυής».

Για τις ευθύνες που αφορούν την εικόνα του Δικεφάλου: «Ας μην καταδικάζουμε τον Άκπομ, προσπάθησε να πλασάρει, αλλά του έφυγε η μπάλα ψηλά. Δεν έδειξε όμως τώρα μία φουριόζικη ομάδα. Ποιος θα δώσει την ενέργεια που είπε ο κύριος Λουτσέσκου; Το φαγητό, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι ευθύνη του προπονητή και των συνεργατών του, με όλο το σεβασμό πάντα. Η ευθύνη βαραίνει τους πάντες , όχι μόνο τον προπονητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.