Αργυρόπουλος: «5 φορές πήγε ο Κουρφαλίδης στην Ιταλία για να δοκιμαστεί - Στην αρχή δεν έπαιζε και τώρα είναι αρχηγός»

Metrosport Team17 Μαρτίου 2022

Ένα από τα πρόσωπα τα οποία ξεχώρισαν στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για την Εθνική Ελλάδος, είναι ο Χρήστος Κουρφαλίδης, ο οποίος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Μακεδονικό Λητής και πλέον αποτελεί τον αρχηγό της ομάδας νέων της Κάλιαρι.

Για την ιδιαίτερη αυτή περίπτωση ποδοσφαιριστή μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Θάνος Αργυρόπουλος που αποτελεί συνεργάτη (είναι και προπονητής) στο προπονητικό camp στο οποίο είδαν οι άνθρωποι της Ιταλικής ομάδας τον Έλληνα μέσο.

Αρχικά για τον ποδοσφαιριστή, ανέφερε: «Για τον Χρήστο έχει σημασία ότι έδειχνε διάθεση και χρειάστηκε να δοκιμαστεί 5 φορές στην Ιταλία και σε μία επίσκεψη του σκάουτερ της Κάλιαρι, Ρικάρντο Γκουφάντι, στην Ελλάδα αποφάσισε να πάρει τον παίκτη μαζί του στην Κάλιαρι. Είναι ένα παιδί που έχει στοιχεία box 2 box με πολλά τρεξίματα και του αρέσει να πατάει περιοχή. Ο Χρήστος όταν πήγε στην Ιταλία δεν έπαιζε και πλέον είναι αρχηγός της ομάδας. Από το 2018 που επέλεξε τον Κουρφαλίδη , έρχεται συνέχεια σε αυτά τα τουρνουά ο Γκουφάντι και αποτελεί τον άνθρωπο που ανακάλυψε τον Αλέξις Σάντσες στην Ουντινέζε που ήταν παλαιότερα».

«Τον Απρίλιο περιμένουμε την Ίντερ στη Θεσσαλονίκη και ο λόγος που πετυχαίνει κάποιος στην Ιταλία και δεν παίρνει την ευκαιρία στην Ελλάδα είναι ότι δεν τους πιστεύουν τόσο, αλλά μπορεί η δημιουργία των Β ομάδων να καλύψει ένα μέρος από αυτό το κενό. Το σημαντικό με τον Μακεδονικό Λητής είναι πως στην ομάδα δεν φοβούνται να βάλουν τους πιτσιρικάδες καθώς επενδύουν σε αυτούς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.