Aργεντίνικα ΜΜΕ: «Ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Παστόρε»

Metrosport Team07 Μαΐου 2022

Στην Αργεντινή αναφέρουν πως ο Χαβιέρ Παστόρε έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ελληνικών συλλόγων για το προσεχές καλοκαίρι, με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρόμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς σε λίγους μήνες λήγει το συμβόλαιό του με την Έλτσε.

Ο Αργεντινός άσος αγωνίζεται από πέρυσι τον Σεπτέμβρη στην ισπανική ομάδα, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει τη διοίκηση του συλλόγου να ανανεώσει μαζί του το συμβόλαιο, έχοντας καταγράψει φέτος μόλις 12 συμμετοχές ( 559 αγωνιστικά λεπτά ). 

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ και παρότι εξετάστηκε η περίπτωσή του, εν τέλει δεν προχώρησε. 

Το κασέ του Πσστόρε παραμένει ψηλό και λίγες ομάδες από την Ελλάδας θα μπορούσαν να το προσεγγίσουν, αλλά είναι πιθανό να ρίξει τις απαιτήσεις του, ψάχνοντας την ομάδα που θα τον εμπιστευτεί, δίνοντάς του πάλι ρόλο στο ρόστερ της.

 Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Αργεντινή και το 2007 η Παλέρμο τον έφερε στην Ευρώπη, έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ. Η Παρί Σεν Ζερμέν ενθουσιασμένη από το ταλέντο του, δαπανά 42 εκατ. ευρώ. Στη Γαλλία παραμένει για επτά χρόνια κατακτώντας όλους τους εγχώριους τίτλους ( 5 Πρωταθλήματα, 9 Κύπελλα και 5 Σούπερ Καπ), καταγράφοντας 269 συμμετοχές, 45 γκολ και 69 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2018 η Ρόμα βγάζει από τα ταμεία της 24,7 εκατ. ευρώ και ο Παστόρε γίνεται μόνιμος κάτοικος Ιταλίας, μέχρι το 2021, αγωνιζόμενος σε 37 αγώνες ( 4 γκολ και 3 ασίστ ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.