Αργεντινή: Το όνομα «Λιονέλ» αυξήθηκε κατά 700% στα νεογέννητα μωρά μετά το Μουντιάλ

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2023

Μπορεί οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Μουντιάλ να έχουν κοπάσει ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να λατρεύεται σαν θεός από τους οπαδούς της Αλμπισελέστε, κάτι που δεν πρόκειται φυσικά να αλλάξει. Ίσα ίσα το όνομα Λιονέλ από τα φετινά Χριστούγεννα και έπειτα και μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα ακούγεται πολύ παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, 700% πιο πάνω. Δεν έχει γίνει κάποιο λάθος στα... μηδενικά αφού σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν από το Μητρώο του Σάντα Φε, φαίνεται ότι μετά το Μουντιάλ παρατηρήθηκε εκτόξευση της τάξεως του 700% στις καταχωρήσεις του ονόματος του Αργεντινού «μάγου» σε νεογέννητα μωρά.

Συγκεκριμένα η μηνιαία εγγραφή στην επαρχία του ονόματος Λιονέλ ή Λιονέλα ήταν περίπου έξι το μήνα κατά μέσο όρο μέχρι τον Σεπτέμβριο, όμως έκτοτε τα νούμερα άρχισαν να... ξεφεύγουν. Η αύξηση άρχισε να παρατηρείται από τον Οκτώβριο, διογκώθηκε κατά τον πρώτο μήνα του Μουντιάλ (Νοέμβριος) με 32 εγγραφές και εκτοξεύθηκε για τα καλά με 49 νέες εγγραφές τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.