Αργεντινή: Επιστρατεύτηκαν εκτάκτως, εν μέσω αποθέωσης, Κορέα και Αλμάδα

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2022

Κακά μαντάτα προέκυψαν από την χθεσινή προπόνηση για την Αργεντινή, αφού τόσο ο Χόακιν Κορέα, όσο και ο Νίκο Γκονζάλεζ αποχώρησαν τραυματίες και τέθηκαν εκτός αποστολής για το Μουντιάλ. Στην θέση τους κλήθηκαν ο Άνχελ Κορέα της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και ο νεαρός Τιάγκο Αλμάδα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, οι οποίοι κατά την αναχώρησή τους για το Κατάρ γνώρισαν την αποθέωση από δεκάδες Αργεντίνους.

Ο Άνχελ Κορέα επιλέχθηκε τελευταία στιγμή να μείνει εκτός της αρχικής 26αδας και μέχρι χθες έκανε διακοπές στο Ροζάριο. Ο ταυματισμός όμως του Νίκο Γκονζάλεζ που αγωνίζεται στην Στουτγκαρδη, του άνοιξε τον δρόμο για την συμμετοχή του στο Μουντιάλ και εσπευσμένα αποχώρησε από το Ροζάριο για το Μπούενος Άιρες απο εκεί που πέταξε για την Ντόχα.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Χόακιν Κορέα (ανήκει στην Ίντερ), δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζήτησαν να αντικατασσταθεί από τον φορμαρισμένο Γκαρνάτσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο Σκαλόνι επέλεξε έναν άλλο νεαρό, τον Αλμάδα, ο οποίος έχει μία και μοναδική συμμετοχή με την Εθνική ανδρών, στο παιχνίδι κόντρα στην Ονδούρα τον Σεπτέμβριο. Ο 21χρονος βρέθηκε επίσης στο αερδοδρόμιο του Μπουένος Άιρες μαζί με τον Άνχελ Κορέα και οι δυό τους αναχώρησαν, εν  μέσω αποθέωσης, για την Ντόχα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.