Αρχίζει το... μαγείρεμα για τον νέο αρχιδιαιτητή

Δημήτρης Μπασμπαρέλας14 Ιουλίου 2020

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα είναι μεταξύ των στελεχών, που θα δώσουν «παρών» στη σημερινή πρώτη συνάντηση του Big-4 για την ανάδειξη του νέου αρχιδιαιτητή (στις 14:00, στην αίθουσα της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας).

Στη συνάντηση, τις ομάδες του Big-4 θα εκπροσωπήσουν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, η Λίνα Σουλούκου από τον Ολυμπιακό και ακόμη, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης. Παρών θα είναι επίσης και ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης. Την ΕΠΟ θα εκπροσωπήσει ο Βαγγέλης Γραμμένος και τις FIFA/UEFA ο Φούσεκ. 

Η εκλογή για τον νέο αρχιδιαιτητή θα γίνει στις 17 Ιουλίου με επιλογή συγκεκριμένων ξένων υποψηφίων (υπάρχουν πληροφορίες και για πιθανότητα επιλογών από Γερμανία και Αυστρία). Η “ομάδα εργασίας” θα συνεδριάσει συνολικά τρεις (3) φορές, στις 14, 16 και 17 Ιουλίου, οπότε και θα εκλεγεί με μυστική ψηφοφορία ο νέος πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. Βάσει της διαδικασίας στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της “ομάδας εργασίας” θα παρουσιαστούν τα προφίλ των υποψηφίων, όπως αυτοί προτείνονται από την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.