Αρχίζει την Τρίτη η νέα σχολή διαιτησίας-40 περίπου οι αιτήσεις

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2021

Με σαράντα περίπου μαθητές θα αρχίσει η νέα σχολή διαιτησίας. Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Τζίκας, μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Μ. και υπεύθυνος εκπαίδευσης, Πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Θ. και εκπαιδευτής διαιτησίας. Συνεργάτες του το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Χαράλαμπος Νικολαΐδης και ο έφορος σχολών του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, κ. Περίανδρος Πετρόπουλος.

 Δεκτές θα γίνονται οι αιτήσεις δηλώσεων συμμετοχής για γεννηθέντες από το έτος 2005 (16 ετών) μέχρι το έτος 1995 (26 χρόνων), μέχρι τη Δευτέρα, ενώ τα μαθήματα αρχίζουν την Τρίτη και θα γίνονται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στην αίθουσα του ΣΔΠΘ με ώρα προσέλευσης 20.15. Μετά το τέλος των μαθημάτων θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις με εκπρόσωπο της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Στη συνέχεια θα γίνει αξιολόγηση στους νέους μαθητές και αυτοί που έχουν κάποια εμπειρία θα χρησιμοποιηθούν σχεδόν αμέσως και συγκεκριμένα μετά την πάροδο δύο εβδομάδων στα παιδικά Πρωταθλήματα.

 Αυτή την εβδομάδα αρχίζει η Β’ κατηγορία και θα ακολουθήσει η Γ’ κατηγορία και ο Γιάννης Τζίκας είπε: Οι διαιτητές που έχουμε επαρκούν για τη στελέχωση των Πρωταθλημάτων με ισομερή καταμερισμό των αγώνων (Σάββατο, Κυριακή πρωί, Κυριακή απόγευμα) και με αυτούς που αγωνίζονται στα εθνικά Πρωταθλήματα. Σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε τώρα δεν θα υπάρξει παιχνίδι χωρίς βοηθούς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.