Αρχίζει να μετρά επιστροφές διεθνών ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2020

Μετά από ένα δεκαήμερο απουσίας των επτά διεθνών λόγω των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές Ομάδες, αρχίζει σήμερα η διαδικασία επιστροφής τους στη Νέα Μεσημβρία.
Στη Νέα Μεσημβρία θα βρίσκονται το απόγευμα οι Κούτσιας, Τσιγγάρας. Χθες αγωνίστηκαν στη νίκη της Ελπίδων επί της Σκωτίας. Ο Τσιγγάρας έπαιξε βασικός (σχετική φωτογραφία) ενώ ο Κούτσιας ήρθε από τον πάγκο στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.
Η Εθνική κέρδισε με 1-0 αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αφού η ήττα από την Τσεχία της στοίχισε. Σήμερα στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον «τελικό» με την Σλοβενία είναι οι Μιχαηλίδης, Τζόλης που την Πέμπτη θα είναι παρόντες στην προπόνηση.
Χθες ο Τσόλακ ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα (η Κροατία υποδέχθηκε την Πορτογαλία). Ο Ουαγκέ επιστρέφει από την Σενεγάλη ενώ ο Ινγκασον με τη φανέλα της Ισλανδίας αγωνίζεται απέναντι στην Αγγλία. Ουσιαστικά στην προπόνηση της Πέμπτης και εφόσον αυτή διεξαχθεί το απόγευμα θα είναι παρόντες όλοι οι διεθνείς παίκτες της ομάδας.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.